Projectmanagement - Caenen Communicatie
1226
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1226,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

WAKE-UP CALL

Tijd voor interim hulp!

Interim projectmanagement

Zo veel mogelijk ballen in de lucht houden? Zorgen dat uw klanten tevreden zijn? Dat doet Caenen Communicatie graag!
Als een kameleon maakt Caenen Communicatie zich elke organisatie eigen en gaat in elk project klantvriendelijk, gestructureerd, proactief en efficiĆ«nt te werk. Deadlines en hectiek? Geen probleem, Caenen Communicatie bewaart de rust.Ā No worries, geen stress, alles komt goed!

 

Heeft u, om wat voor reden dan ook, een tijdelijk capaciteitsprobleem?

Caenen Communicatie coƶrdineert uw projecten deskundig, snel en flexibel.

 

Projectmanager, contentspecialist en editor

Projectmanager-contentspecialist-en-editor-in-Ć©Ć©n, dat is Caenen Communicatie. Juist vanwege haar tekstspecialisatie en adviescapaciteiten kan Caenen Communicatie teksten en overige content goed beoordelen en haar opdrachtgevers van kritisch en gedegen advies voorzien. Communiceren met klanten is een tweede natuur voor Caenen Communicatie. Zo ook het opstellen van briefings, aansturen van een projectteam, inschakelen van en werken met freelancers, plannen, budgetteren, tijdschrijven, eigenlijk alles wat komt kijken bij projectmanagement. Caenen Communicatie haalt met een minimale begeleiding het maximale resultaat uit uw projecten, uiteraard met tevreden klanten.

 

Wat kan Caenen Communicatie concreet betekenen?

 • Caenen Communicatie kan tijdelijk (een aantal weken of maanden) op uw bedrijfslocatie een afgesproken aantal projecten voor u managen. Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk kampt met ondercapaciteit vanwege drukte of ziekte/vakantie van eigen personeel.
  Zie het project Sabel Communicatie.
 • Caenen Communicatie coƶrdineert een duidelijk afgebakend project structureel, denk aan een vast aantal uren in de week/maand, indien gewenst op uw bedrijfslocatie. Bijvoorbeeld omdat dit beter is voor de klantrelatie.
 • Denk ook aan de combinatie projectmanagement-tekstproductie, zo kan Caenen Communicatie niet alleen de redactie verzorgen van een (online) magazine, maar ook alle coƶrdinatie die erbij komt kijken.
  Zie het project Wonen Limburg.
 • Caenen Communicatie is flexibel. Dus als u een andere oplossing in gedachten heeft voor uw projectmanagementprobleem, is dit altijd bespreekbaar!

 

Kunt u de hulp van Caenen Communicatie goed gebruiken? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Projecten

Feel good service

 • vakkundig
 • eerlijk en vertrouwd
 • oprechte interesse
 • afspraak is afspraak
 • tevredenheidsgarantie
 • informele sfeer
 • met een lach šŸ™‚