Over - Caenen Communicatie
Caenen Communicatie past altijd! Maak kennis met tekstschrijver en communicatieadviseur Sandra Caenen.
sandra, caenen, tekstschrijver, jurist, communicatieadviseur, adviseur, communicatie, tekst, tekstbureau, schrijven, puzzelen, puzzelstukjes, eigenaar, partner, visie, projectcoördinatie, netwerk
14
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

AAN HET WOORD...

Sandra Caenen

Maak kennis met Sandra Caenen, de schrijvende kracht achter Caenen Communicatie.

 

Wat heeft Caenen Communicatie met puzzelstukjes?

‚ÄúVeel! Want communiceren, en dus ook tekst schrijven, is in mijn ogen puzzelen. Wat is de boodschap? Voor welke doelgroep? Met welk doel? Zo kun je heel veel vragen stellen, want iedere organisatie heeft eigen unieke kenmerken. Samen met mijn opdrachtgevers vind ik de antwoorden en maak ik de puzzel compleet. Dat geldt overigens ook voor projectmanagement, nog zo’n puzzel die ik graag leg!”

 

Caenen Communicatie past altijd! Leg dat eens uit? 

‚ÄúIk beschik over een behoorlijk netwerk en weet bij wie je moet zijn voor vormgeving, webbouw, drukwerk, positioneringstrajecten, noem maar op. Als een opdrachtgever een compleet project wil laten uitvoeren, kan ik dat regelen met mijn netwerkpartners en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en op tijd wordt afgerond. Daarnaast werk ik ook graag aan strategische trajecten en ben een bedreven √©n gedreven projectmanager.¬†Caenen Communicatie kan dus veel meer dan teksten schrijven en past spreekwoordelijk altijd bij elke communicatie-opdracht.”

 

Caenen Communicatie ziet opdrachtgevers als partners. Waarom? 

‚ÄúOmdat je een klus vooral samen doet. Voor mij voelt het alsof ik deel uitmaak van de organisatie van mijn opdrachtgever. Zo‚Äôn gevoel versterkt naarmate ik meer werk voor dezelfde opdrachtgever. Ik kan dan snel inspringen op klantbehoeftes, een band opbouwen en echt maatwerk leveren. Let wel: een eenmalige klus doe ik met evenveel plezier!”

 

Wilt u meer weten over Sandra’s opleidingen en werkervaring? Bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Lees haar blog¬†en ontdek wat Sandra¬†bezig houdt, inspireert en meer…

Feel good service

  • vakkundig
  • eerlijk en vertrouwd
  • oprechte interesse
  • afspraak is afspraak
  • tevredenheidsgarantie
  • informele sfeer
  • met een lach ūüôā

Sandra Caenen

IMG_0807

(foto: Cees Verduin)